LEERLINGENPAGINA

Hieronder komen verhalen te staan geschreven door de leerlingen zelf. De leerkracht schrijft onder de link "nieuws uit de groep" . Daar vindt u het nieuws uit de groep, het huiswerk, enz.

Kerstprogramma/diner
 
Vorige week donderdag (19 december) was het kerstdiner bij ons op school. We hebben Sankta Lucia in het Zweeds en Nederlands gezongen. Daarna zaten we in 3 rijen klaar om te gaan eten, er waren voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. We hebben allemaal lekker gegeten en het was heel gezellig en iedereen ging met een volle buik naar huis. Vrijdag hebben we nog even taal en rekenen gedaan en om 10.00 hebben we een film gekeken. Nu is het kerstvakantie en heeft iedereen 2 weken kerstvakantie.

Door Maureen en Juul
 Lootjes trekken voor surprise

Woensdag hebben we lootjes getrokken in de klas. Iedereen maakt een surprise voor degene die jij getrokken hebt. Het totale bedrag dat je mag gebruiken om dingen van te kopen is €3,50. Iedereen krijgt een papiertje waar je iets op mag schrijven. Je kan bijvoorbeeld één goeie pen voor €3,50 kiezen of een paar kleine dingetjes. Ook moet er een gedicht bij zitten. Donderdag 5 december gaan we het vieren dus moet je surprise mee naar school. Maak er wat moois van.

Door: Maureen.

Begonnen met Sterkwerk

Deze week zijn we begonnen met onze rollen van Sterkwerk. Iedereen heeft een betekenisvolle rol gekregen. We hebben een complimentendoos, waarin iedereen een compliment voor elkaar kan schrijven. Ook gaan we starten met de klassen vergaderingen, waarin we de dingen van de week bespreken. En bedenken hoe we het beter kunnen doen.

door: Maureen