Nieuws uit de groep:
Welkom op de weblog van groep 6. Op dit deel van de weblog is nieuws uit de groep te lezen. Dit betreft o.a. belangrijke data, huiswerk en belangrijke dingen m.b.t. vakken. 


20 november:
Op onderstaande link kan u hulpkaarten voor taal vinden. Dit kan handig zijn bij het maken van het huiswerk.
hulpkaart taal woordsoorten.pdf
hulpkaart taal woordsoorten vervolg.pdf


21 oktober 2022
De 1e periode tot aan de herfstvakantie is voorbij gevlogen. De 1e blokken van taal, spelling en rekenen hebben we inmiddels afgerond. De kinderen hebben al een toets gehad van geschiedenis en aardrijkskunde.
We hebben  mooie tekeningen gemaakt en zijn creatief bezig geweest. Tijdens de Kinderboekenweek hebben we boekenposters gemaakt, een eigen illustratie van spullen uit de natuur, een dichter in de klas die ons op weg heeft geholpen met het maken van een gedicht en een theatervoorstelling. Kortom we zijn hard bezig geweest.

Maandag gaan we weer los met de volgende periode.
Vanaf nu krijgen ze elke week een huiswerkblad mee die ze thuis moeten maken en die we een week later op school bespreken. Dit kan op het gebied van rekenen, taal of spelling zijn.
Daarnaast starten we maandag ook met topografie. Ze krijgen dan het leerblad mee naar huis. De toets is op 7 november.
Ze kunnen het leren  a.d.h.v. het leerblad, op topomaster via zuluconnect of via onderstaande link.
Topografie van Nederland: aardrijkskunde leren met de leukste topo spelletjes (topografie-nederland.nl)

Met spelling oefenen we de komende weken woordpakket 5,6,7,8. Via onderstaande link kunnen kinderen dit eventueel thuis oefenen.
Groep 6 woordpakketten (1).pdf