Aanmelden kleuters / leerlingen
 
Ieder kind is welkom!!  Nieuwsgierig? De school bekijken? Neem contact op via obstiggeldobbe@lauwerseneems.nl of 0595 - 441831. We sturen desgewenst een (digitaal) informatiepakketje op. 

Maak een afspraak en kom kijken!
Wij zijn een openbare school; ieder kind is welkom.
Kijk  hier  voor een kort filmpje.

 

Aanmelden
Je kunt kinderen het hele jaar door aanmelden. Het is voor ons  belangrijk dat je jouw kind tijdig aanmeldt. Als peuter in het komende schooljaar 4 jaar wordt, willen we dat nu al graag weten. Wij kunnen dan tijdig het aantal nieuwe leerlingen vaststellen en tot een goede groepsverdeling komen.
Ouders die al gekozen hebben, kunnen een aanmeldformulier afhalen bij school of downloaden via deze link.

 KLIK OP DEZE LINK:  Aanmeldformulier Tiggeldobbe 2023

Het formulier kun je mailen of inleveren op school.  Je krijgt een e-mail ter bevestiging. Uiterlijk 10 weken voordat je kind voor het eerst naar school gaat, zal de leerkracht jullie  oproepen voor een intakegesprek. Doel is om kennis te maken en een beeld te krijgen van jouw kind. Na de intake wordt de inschrijving definitief afgerond.
Begin 2023 zit onze nieuwe school in de Tirrel. Hierbij een 3D-filmpje met een doorkijkje. Klik op de 
link.  

Informatie over basisscholen
Ouders/verzorgers van kinderen die in een schooljaar 3 jaar worden, krijgen van de overheid een folder met informatie over de keuze van een basisschool.  Voor meer informatie zie ook Kiezen van een basisschool

Voor vragen over school en onderwijs kun je bellen met het gratis nummer 0800-5010.
PS: Als je vragen hebt van algemene aard over het onderwijs of bijvoorbeeld vakantie kunt u via:      
Rijksoverheid - Basisonderwijs      Ouders en Onderwijs

Indien je niet tevreden bent  over de huidige school en overweegt voor jouw kind een andere school te zoeken, dan is het goed om afspraken hierover te lezen.  Tussentijds een andere basisschool kiezen