Aanmelden kleuters / leerlingen
 
 ...voor een school waar kinderen veel leren en zich in veilig klimaat en met een positieve aanpak kunnen ontwikkelen. Kijk  hier  hoe we dat oppakken. 

Meer weten? Neem contact met ons op via obstiggeldobbe@lauwerseneems.nl of 0595 - 441831.
We sturen desgewenst een informatiepakket op.
Wilt u kennis maken en de school bekijken? Maak dan een afspraak met Rivka Veenker of Jaap Rosema. 

Maak een afspraak en kom kijken!
Wij zijn een openbare school; iedereen is welkom.
Kijk  hier  voor een kort filmpje.

Aanmelden
U kunt uw kind het hele jaar door aanmelden. Het is voor ons  belangrijk dat u uw kind tijdig (het liefst voor 1 augustus) aanmeldt. Wij kunnen dan op tijd het aantal nieuwe leerlingen vaststellen en tot een goede groepsverdeling komen. Ouders die al een keus hebben gemaakt, kunnen een aanmeldformulier afhalen bij school, of downloaden met onderstaande link.


                                                        Aanmeldingsformulier leerlingen Tiggeldobbe

Het formulier kunt u mailen of inleveren bij de schoolleiding. U krijgt een e-mail ter bevestiging. Uiterlijk 10 weken voordat uw kind voor het eerst naar school gaat, zal de toekomstige leerkracht u oproepen voor een intakegesprek. Doel hiervan is om een beeld van uw kind te krijgen en u maakt kennis met de leerkracht. Na de intake wordt de inschrijving definitief afgerond.

Informatie over basisscholen
Ouders/verzorgers van kinderen die in een schooljaar 3 jaar worden, krijgen van de overheid een folder met informatie over de keuze van een basisschool.  Voor meer informatie zie ook Kiezen van een basisschool

Voor vragen over school en onderwijs kunt u bellen met het gratis nummer 0800-5010.
PS: Als u vragen hebt van algemene aard over het onderwijs of bijvoorbeeld vakantie kunt u via:      
Rijksoverheid - Basisonderwijs      Ouders en Onderwijs

Indien u niet tevreden bent met de huidige school en overweegt voor uw kind een andere school te zoeken dan is het goed om afspraken hierover te lezen.  Tussentijds een andere basisschool kiezen